ип "логунов с.н."

Страна: Россия

Сфера деятельности:   Торговля

Телефон: 8(8202)24-38-76

Сайт:   roshen.com

ип "логунов с.н." Рошен

  • 2018-06-26 13:08:04 3 393
Положительные стороны

На даном магазині + немає ! ! ! Працювала в компаніїї більше 2-ох років, працюючи при чотирьох завідуючих магазинів, такого халаткого, безвідповідального відношення , не було жодного разу, яке спіткало мене з моїм Завідуючим Магазину м.Київ проспект Науки "М-1". по-перше халатне відношення до колективу, своїх обов'язків, та посадових інструкцій. по-друге Думка є тільки одна, всі інші не правильні. Ніколи не йде на зустріч пероналу , з появою даної ОСОБИ в цьому магазині сам Рейтинг магазину впав не вбачаючи того, що магазин є візитною карткою столиці і Фабрики "РОШЕН"! Постійні прирікання до персоналу з погрозами навіть до звільнення, а більш детально до доведення до звільнення! Ця особа ВЛИВАЄ інформацію для Офісу та яка вигідна для нього і чужими руками, і своєю артистичною грою знищує дійсно гарних та талановитих співробітників. Так як виражається даний Пан буду ліпити те що "Я" хочу! Хоч насправді Він не Є навіть прикладом для персоналу! Часті перевірки та прихід головокомандуючих офісних співробітників до магазину звісно не залишаються без уваги, бігаючи перед даними Особами на "задніх лапках" не робить Його активним , впевненим в собі та цілеспрямованим до роботи. Адже дана робота для нього це лише прийти на 0800 ранку і перечекати до 1800 так Ви правильно зрозуміли саме ПЕРЕЧЕКАТИ, так як робота для нього не є в пріоритеті адже в нього більше вихідних днів і тимчасових відпусток за власний рахунок аніж робочих днів на тиждень, але саме образливо, що нічого не роблячи та маючи активний відпочинок Він завжди скаржиться на втому яку отримує від даної роботи , при цьому щей має за це заробітню платню на яку не заслуговує, ! ! ! Адже чесно кажучи ця ЛЮДИНА зовсім ні на що нездатна , крім того як сидіти в кабінті за комп'ютером в інтернені та замовляти товари для Досуга в домашніх умовах або розмовляти з кумом на вільні теми не стосуючі робочих процесів. А ще часте налаштовування всього персоналу під себе , не принесе Результату для Магазину , адже часте звільнення працюючого персоналу та заміна робочих не принесе позитивного результату в роботі магазину ! ! !

Отрицательные стороны

Моя порада , звертати не таку часту увагу на роботу самого персоналу і накладати постійні КЕПи(коефіцієнти ефективності праці ) в цьому казковому та солодкому світі, а надати перевагу на споглядання роботи самого завідуючого магазину, як Він цей казковий світ руйнує, своїми білими ручками принцески, адже він повинен бути прикладом для роботи! А на даний час Він таким не являється! І часта заміна персоналу буде продовжуватись весь час !

XОбработка данных...
до 2-х минут

Подождите
Статистика сайта

Информация

Постоянно в развитии!

+

Пользователей

+

Отзывов

+

Комментариев

+

Компаний
Вопросы и ответы

Зачем писать отзывы?

Отзывы - действенный механизм позволяющий разрешить многие спорные ситуации не доводя дело до судебного разбирательства. Частное лицо или компания о которой Вы оставляете отзыв в большинстве случаев предпочитают урегулировать проблему не откладывая вопрос на долгое время, ведь репутация в современном мире стоит очень дорого.

Нам необходимо перестать молчать и только тогда жизнь изменится в лучшую сторону!



Добавить отзыв

Рассылка

Подпишитесь на нашу рассылку и будьте в курсе самых актуальных событий