OTTO Work Force

Страна: Россия

Адрес: Киев

Сфера деятельности: Бизнес

OTTO Work Force

  • 2022-02-11 04:26:15 2 213
Положительные стороны

Привіт усім. Хочу поділитися враженнями від співпраці з компанією отто. Перш за все вакансії і документи дозвільні на роботу безкоштовні в цій компанії. Платиш тільки за візовий збір страховку і дорогу. Все пояснюють і всі нюанси обговорюють. Допомагає консультант на кодному кроці.

Отрицательные стороны

По роботі було так шо мав їхати на одну вакансію але перед виїздом пару днів сказали що буде інша робота для мене. Я трохи розстроївся, але детально все описали і робота вже відповідала тому що обіцяли мені в офісі. Зп вчасноі без затримок на карту. Податки платяться і можна робити карту побиту. Житло на 3+ але близенько тому це компенсує бо знаю що є випадки коли треба доьиратися далеко. В загальному я задоволений роботою і раджу звертатися в цю каомпанію.

XОбработка данных...
до 2-х минут

Подождите
Статистика сайта

Информация

Постоянно в развитии!

+

Пользователей

+

Отзывов

+

Комментариев

+

Компаний
Вопросы и ответы

Зачем писать отзывы?

Отзывы - действенный механизм позволяющий разрешить многие спорные ситуации не доводя дело до судебного разбирательства. Частное лицо или компания о которой Вы оставляете отзыв в большинстве случаев предпочитают урегулировать проблему не откладывая вопрос на долгое время, ведь репутация в современном мире стоит очень дорого.

Нам необходимо перестать молчать и только тогда жизнь изменится в лучшую сторону!



Добавить отзыв

Рассылка

Подпишитесь на нашу рассылку и будьте в курсе самых актуальных событий